• Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki

39.00 -15% 33.15
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 13
Kurier DPD 15.5
Poczta Polska 16
Dostępność 10 szt.
ISBN 9788370738655
W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.

Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.

Przyrządź pyszną jajecznicę, omlet, czy zapiekankę przy pomocy książki "Jajka i sery, czyli najlepsze omlety, zapiekanki, sałatki"!

  • Autor: Hanna Szymanderska
  • Rok wydania: 2010
  • Liczba stron : 120
  • Oprawa: twarda 
  • Wymiary: 240 x 220 mm