• Polska kuchnia regionalna

49.90 -10% 45.15
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 13
Poczta Polska 14
Kurier DPD 15.5
Dostępność Średnia dostępność

Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawy i przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmia i Mazury, Małopolska, Podlasie. Dzięki naszej książce Czytelnik może mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole. Książka: zawiera niemal sto przepisów zainspirowanych tradycją kulinarną z regionów całej Polski - zupy, dania główne, desery, przysmaki; ukazuje specyfikę kulturową i kulinarną wybranych regionów naszego kraju - święta i imprezy związane z tradycją kulinarną danego obszaru; prezentuje efektowne zdjęcia potraw, przysmaków i z regionów; dostarcza różnorodnych inspiracji do stworzenia własnych dań i kosztowania swojskich potraw o niezliczonych smakach.

  • Format: 21.0x24.5cm
  • ISBN: 9788377059203
  • Objętość: 160
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2015
  • Wydawca: Dom Wydawniczy PWN