• Kategorie
  • Przekąski, czyli pasztety, galarety, sałatki i nie tylko

39.00 -19% 31.59
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
39
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 4 szt.
ISBN 9788370738631
W kolejnym tomie Kanonu Tradycyjnej Kuchni Polskiej pt. "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki.

Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.

  • Format: 24.0x22.0cm
  • Objętość: 120
  • Oprawa: Twarda
  • Autor: Hanna Szymanderska
  • Rok wydania: 2010
  • Wydawca: Multico