• Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Zeszyt ćwiczeń Część 1

16.00 -6% 15.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 13
Kurier DPD 15.5
Poczta Polska 16
Dostępność 10 szt.

Zeszyt przeznaczony do nauki zawodu kucharz małej gastronomii oraz zawodów gastronomicznych na poziomie technikum, np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych. Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.

  • Autorzy: Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788389287472
  • Objętość: 144
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2007
  • Wydawca: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego