• Wielka księga polskich produktów regionalnych

99.95 -41% 58.49
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-4 dni robocze
Cena przesyłki 7.5
Paczka w Ruchu 7.5
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 14
Kurier DPD 15.5
Dostępność Duża dostępność

Wielką zaletą polskiej kuchni jest jej zróżnicowanie regionalne. Każdy region ma swoje typowe potrawy albo sposoby ich przyrządzania, które wynikają z charakterystyki danej części kraju, związanej nie tylko z jego położeniem czy klimatem, ale także dostępnością produktów czy miejscowymi zwyczajami i tradycjami. Warto odkryć i poznać dania, które są przykładami kulinarnego folkloru i sprawią, że codzienne menu nabierze nowych smaków.

  • Format: 25.0x34.0cm
  • ISBN: 9788378874102
  • Objętość: 448
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2016
  • Wydawca: Dragon