• Kategorie
  • Ziemniaki

35.00 -19% 28.35
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
35
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 4 szt.
ISBN 9788370738181

Ziemniaki smaczne i pożywne w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków wyczarujesz pożywny obiad, wykwintną przystawkę, danie na słodko. Możesz je podawać na co dzień, jak i na eleganckie przyjęcie.

W tej książce znajdziesz 85 niezawodnych przepisów przedstawionych krok po kroku. Autorzy mistrzowie kuchni proponują ziemniaki na różne sposoby: gotowane w łupinach, w postaci klusek, placków, puree czy frytek, pieczone i w sałatkach, na pikantnie i na słodko, z rozmaitymi dodatkami.

Masz ochotę na oryginalne danie z ziemniaków? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkrywaj wspaniałe smaki. Na co dzień i od święta.

 

  • Autorzy: Lutz Behrendt, Jens Stumpf
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Objętość: 160
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2010
  • Wydawca: Multico

 

Szczególnie przydatny dla:

- lekarzy weterynarii zajmujących się praktyką ogólną

- lekarzy weterynarii specjalizujących się w anestezjologii i chirurgii

- studentów kierunków weterynaryjnych

 

W zeszycie Czytelnicy znajdą następujące zagadnienia: 

• Aktualne i praktyczne informacje dotyczące znieczulania zwierząt i zwalczania bólu

• Wytyczne ułatwiające szybkie podjęcie właściwej decyzji w krytycznej sytuacji

• Metody oceny bólu ostrego i przewlekłego

• Techniczne aspekty znieczulania zwierząt egzotycznych

• Nowe rozwiązania w anestezjologii weterynaryjnej

 

Redaktor naukowy:

dr n. wet. Agnieszka Wrzesińska