-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Ziemniaki
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność | 4 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788370738181 |
EAN | 9788370738181 |
- Opis
Ziemniaki smaczne i pożywne w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków wyczarujesz pożywny obiad, wykwintną przystawkę, danie na słodko. Możesz je podawać na co dzień, jak i na eleganckie przyjęcie.
W tej książce znajdziesz 85 niezawodnych przepisów przedstawionych krok po kroku. Autorzy mistrzowie kuchni proponują ziemniaki na różne sposoby: gotowane w łupinach, w postaci klusek, placków, puree czy frytek, pieczone i w sałatkach, na pikantnie i na słodko, z rozmaitymi dodatkami.
Masz ochotę na oryginalne danie z ziemniaków? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkrywaj wspaniałe smaki. Na co dzień i od święta.
- Autorzy: Lutz Behrendt, Jens Stumpf
- Format: 17.0x24.0cm
- Objętość: 160
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2010
- Wydawca: Multico
Szczególnie przydatny dla:
- lekarzy weterynarii zajmujących się praktyką ogólną
- lekarzy weterynarii specjalizujących się w anestezjologii i chirurgii
- studentów kierunków weterynaryjnych
W zeszycie Czytelnicy znajdą następujące zagadnienia:
• Aktualne i praktyczne informacje dotyczące znieczulania zwierząt i zwalczania bólu
• Wytyczne ułatwiające szybkie podjęcie właściwej decyzji w krytycznej sytuacji
• Metody oceny bólu ostrego i przewlekłego
• Techniczne aspekty znieczulania zwierząt egzotycznych
• Nowe rozwiązania w anestezjologii weterynaryjnej
Redaktor naukowy:
dr n. wet. Agnieszka Wrzesińska
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże