- Kategorie
-
100 przepisów dla diabetyków
Symbol:
38.09
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 21 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-8366866-07-2 |
EAN | 9788366866072 |
Książka zawiera przedmowę z najważniejszymi zaleceniami żywieniowymi dla osób chorych na cukrzycę, zgodnymi z najnowszymi wytycznymi Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego; tabelę wybranych produktów o niskim, średnim i wysokim IG; tabelę zawartości WW w wybranych produktach; talerz całodziennej diety diabetyka z objaśnieniami oraz 100 przepisów, m.in. potrawy z ryb i mięsa, zupy, sałatki, desery.
Każdy przepis zawiera wyliczoną wartość kaloryczną i odżywczą oraz wymienniki węglowodanowe i białkowo-tłuszczowe.
W publikacji zamieszczono kilkadziesiąt zdjęć potraw i produktów.
Autor | Aleksandra Cichocka |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2021 |
Format | 17x24 |
Data wydania | 2021-07-20 |
Status | JEST |
Wydawca | Medyk |
Stron | 184 |
Wydanie | 1 |