- Kategorie
-
BIOINŻYNIERIA PRODUKCJI MLEKA SUROWEGO


38.00
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788371605963 |
EAN | 9788371605963 |
Każdego dnia na świecie uzyskuje się blisko 2 miliony ton mleka. Polska jest znaczącym jego producentem. Sukces ekonomiczny mleczarstwa jest funkcją wysokiej jakości mleka i jego przetworów osiąganych możliwie najmniejszymi kosztami. Nie jest to łatwe i wymaga głębokiej, interdyscyplinarnej wiedzy. W książce przedstawiono najważniejsze zagadnienia związane z nowoczesną bioinżynierią produkcji mleka.
Opracowanie jest adresowane przede wszystkim do studentów uniwersytetów rolniczych i inżynierów.
- Autorzy: Marian Lipiński
- Format: 17.0x24.0cm
- Objętość: 249
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2010
- Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu