• Kategorie
  • Chleb techniki wypieku przepisy wskazówki wyd. 2

Brak towaru
41.86
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-280-5380-9

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Autor:
Jeffrey Hamelman
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2018
Format:
17x23,2
Data wydania:
2018-05-09
Status:
JEST
Wydawca:
Buchmann
Stron:
478
Wydanie:
2