-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
-
Koszyk jest pusty
-
x
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Ciasta i desery. Bezglutenowe podróże
| Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
| Cena przesyłki |
13.5
|
||||||
| Dostępność |
|
| Kod kreskowy | |
| ISBN | 9788378640998 |
| EAN | 9788378640998 |
- Opis
- Parametry
Współczesna medycyna odkrywa wciąż nowe, uciążliwe i dotkliwie trapiące ludzi problemy związane ze współczesną cywilizacją i trybem życia, a jednym z najczęstszych utrapień są problemy pokarmowe o podłożu alergologicznym. Nietolerancja na gluten zawarty w tak wielu produktach spożywczych sprawia, że dla wielu ludzi niedostępne stają się najlepsze smakołyki.
Ale wcale tak być nie musi, co doskonale udowadnia niniejsza książka, przedstawiająca przepisy na doskonałe ciasta i desery, zaczerpnięte z wielu kulinarnych tradycji, zmodyfikowane w taki sposób, że bez problemu mogą się nimi cieszyć smakosze zmuszeni stosować się do rygorów kuchni bezglutenowej.
Jedna z pierwszych na polskim rynku wydawniczym książek kucharskich poświęconych wyłącznie deserom bezglutenowym. Autorki są osobami dotkniętymi nietolerancją żywieniową na gluten, w związku z czym same musiały wprowadzić do swej diety wiele nowych przepisów. Największym problemem dla nich była możliwość jedzenia deserów, ponieważ większość ciast, tortów i innych słodyczy dostępnych na naszym rynku zawiera mąkę pszenną. To sprawiło, że musiały pokonać ten problem i same wymyślać nowe recepty lub sięgnąć po mniej znane przepisy na desery bez mąki. Pomogły im w tym liczne podróże po świecie, podczas których mogły podglądać kuchnie innych krajów. Dzięki temu przygotowały książkę, która może pomóc osobom również cierpiącym na nietolerancję żywieniową na gluten. W swej publikacji czerpały inspirację z kuchni włoskiej, węgierskiej, hiszpańskiej, amerykańskiej i izraelskiej. Obowiązkowa pozycja dla korzystających z dań bezglutenowych.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
58.00
46.75
46.75
46.75
19.00
25.00
39.00
10.00
25.00
40.00
40.00
21.80