• Kategorie
  • Domowo zdrowo. Zdrowe jedzenie nie musi być ani trudne, ani nudne. Może być proste i smaczne!

44.61
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 1 szt.
ISBN 978-83-8317-406-8

Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne?

Ważne są przede wszystkim produkty - świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa.

Gotuj prosto, szybko i pysznie!

Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami... i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!

Autor:
Sylwia Zając
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Rok wydania:
2025
Format:
16,5x21
Data wydania:
2025-01-22
Status:
Nowość
Wydawca:
Pascal
Stron:
320
Wydanie:
1