• Kategorie
  • Domowy wypiek chleba

20.54
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 50 szt.
ISBN 978-83-8274-508-5

Do wzrostu popularności domowego wypieku chleba przyczyniło się pojawienie się specjalnych, łatwo dostępnych urządzeń. Mimo to wielu amatorów świadomie nie korzysta z tego rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o większą satysfakcję, kiedy na stole pojawia się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek.
Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych czytelników najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.

Autor:
Andrzej Fiedoruk
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2025
Format:
17x24,5
Data wydania:
2025-11-18
Status:
ZAPOS
Wydawca:
Dragon
Stron:
112
Wydanie:
1

Dane producenta

WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 Listopada 60-6
43-300 Bielsko-Biała (PL)
Poland

795 159 275
dragon@wydawnictwo-dragon.pl