• Kategorie
  • Druga książka Mieszu, mieszu. 365 dni z włoską kuchnią Emiliano

54.18
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 21 szt.
ISBN 978-83-8317-530-0

Mieszu, mieszu wraca - ale z czymś zupełnie nowym! Druga książka to pyszne zaskoczenie!

Tym razem nie znajdziesz tu tradycyjnego podziału na śniadania, obiady czy desery. Zamiast tego odkryjesz propozycje dań na każdy z dwunastu miesięcy. Dzięki temu możesz gotować w rytmie natury i zawsze wykorzystać to, co najlepsze w sezonowych składnikach!

Jesienią spróbujesz pulpecików dyniowych ze scamorzą, frittaty z grzybami i smażonych fig. Zima to rozgrzewające potrawy, takie jak kociołek z ciecierzycą, brokułem i grzybami lub zapiekane rigatoni z salsicią. Wiosną sięgniesz po świeże szparagi, z którymi ugotujesz wyborne risotto oraz tartę z ricottą. Latem przyrządzisz smażony bób, sałatkę z truskawkami i makaron z najlepszych pomidorów.

Każdy przepis ma kod QR, który przeniesie cię do krótkiego wideo z jego przygotowaniem. To twoje zaproszenie do wspólnego gotowania!

Buonissimo!

Autor:
Emiliano Castagna
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2025
Format:
16,8x24,2
Data wydania:
2025-11-14
Status:
Nowość
Wydawca:
Pascal
Stron:
320
Wydanie:
1