• Kategorie
  • Gotowanie na parze

32.29
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 21 szt.
ISBN 978-83-8274-516-0

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Autor:
Grzegorz Drużbański
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2025
Format:
17x24,5
Data wydania:
2025-11-05
Status:
Nowość
Wydawca:
Dragon
Stron:
240
Wydanie:
1

Dane producenta

WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 Listopada 60-6
43-300 Bielsko-Biała (PL)
Poland

795 159 275
dragon@wydawnictwo-dragon.pl