- Kategorie
-
Historia od kuchni. 65 oryginalnych przepisów od starożytności do XX wieku
Symbol:
66.41
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 3 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8135-343-4 |
EAN | 9788381353434 |
Masz ochotę na pancakes zrobione według przepisu z XVII wieku i bułeczki, którymi mogła zajadać się Jane Austen? Kusi cię lasagne, przysmak Marco Polo? A może chcesz spróbować lemoniady przygotowanej według receptury z połowy XVII wieku, którą pijał kardynał Richelieu?
Takich przepisów nie znajdziesz w żadnej innej książce! Max Miller, dostosowując dawne receptury do współczesnej kuchni, „przywraca do życia" dania z przeszłości. Dzięki temu przyrządzisz je z tego, co masz w lodówce.
Ponad 60 przepisów z całego świata, piękne zdjęcia potraw i dzieł sztuki - to wszystko pobudzi twoją wyobraźnię i kubki smakowe!
Autor | Max Miller |
Oprawa | twarda |
Rok wydania | 2023 |
Format | 21x23,6 |
Data wydania | 2023-10-25 |
Status | Nowość |
Wydawca | HI:STORY |
Stron | 256 |
Wydanie | 1 |
Tłumaczenie | Monika Skowron |