• Kategorie
  • Hummusy i pasty

53.80
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 3 szt.
ISBN 978-83-240-9981-8

NOWE WYDANIE BESTSELLERA

Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty

76 inspirujących przepisów na roślinne pasty

Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.

Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki „Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.

Autor:
Konrad Budzyk
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2024
Format:
17,2x24,2
Data wydania:
2024-06-04
Status:
Nowość
Wydawca:
Znak JednymSłowem
Stron:
208
Wydanie:
3