• Japoński rok od kuchni

49.90 -10% 45.15
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 13
Kurier DPD 15.5
Poczta Polska 16
Dostępność 5 szt.
ISBN 9788362945948

Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.

  • Autorzy: Jassem Anna, Szojer Aleksander
  • Format: 20.5x24.0cm
  • ISBN: 9788362945948
  • Objętość: 174
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Rok wydania: 2020
  • Wydawca: Kirin