- Kategorie
-
Kolory smaku warzywa i owoce czerwone pomarańczowe fioletowe zielone białe
Symbol:
21.59
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 1 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7707-191-5 |
EAN | 9788377071915 |
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
Autor | Opracowanie Zbiorowe |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2018 |
Format | 16,5x22 |
Data wydania | 2018-05-23 |
Status | JEST |
Wydawca | Olimp media |
Stron | 192 |
Wydanie | 1 |