- Kategorie
-
Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa
Symbol:
31.63
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 50 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7720-764-2 |
EAN | 9788377207642 |
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem - po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach - zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze - mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Autor | Andrzej Kozioł |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2024 |
Format | 13x19 |
Data wydania | 2024-03-25 |
Status | Nowość |
Wydawca | Petrus |
Stron | 250 |
Wydanie | 1 |