-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Nowoczesna produkcja kurcząt brojlerów (2011)
Symbol:
35.00
-6%
33.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
35
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność | 2 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788391787731 |
EAN |
- Opis
Autor: Adam Mazanowski
rok wydania: 2011
ilość stron: 245
format (mm): 164 x 239
Książka w sposób kompleksowy i nowoczesny opisuje zagadnienia związane z produkcją kurcząt brojlerów. Zostały w niej szeroko omówione m.in.: rasy, rody, zestawy kur mięsnych, technologie hodowli, reprodukcja, postępowanie w pisklętami, lokalizacja fermy, budowa i wyposażenie brojlerni, przygotowanie pomieszczeń do odchowu, ściółka, środowisko dla kurcząt brojlerów, żywienie, higiena, okresy odchowu. Książka przeznaczona jest dla producentów drobiu, doradców, studentów.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże