• Kategorie
  • Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2

Brak towaru
45.85
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-02-14735-7

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości).
Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Autor Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Oprawa miękka
Rok wydania 2015
Format 17x24,1
Data wydania 2021-05-28
Status JEST
Wydawca WSIP PODRĘCZNIKI
Stron 280
Wydanie 2