- Kategorie
-
Pracownia hotelarska. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302149962 |
EAN | 9788302149962 |
Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizują treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Publikacja umożliwia sprawdzenie umiejętności związanych ze stosowaniem sprzętu i technikami sprzątania jednostek mieszkalnych, a także wiedzy dotyczącej zasad uzupełniania wyposażenia w tych jednostkach, procedur utrzymania czystości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie czy przyjmowania zleceń na usługi dodatkowe. Dzięki niej uczeń utrwali wiadomości na temat zasad i form przyjmowania zleceń na usługi dodatkowe oraz przećwiczy tworzenie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami i dostosowanego do potrzeb gości, a także techniki nakrywania stołu oraz przygotowywania śniadań hotelowych i podawania ich do pokojów.
Po każdym rozdziale zamieszczono karty pracy zawierające zadania praktyczne do samodzielnego wykonania. Publikacja polecana do wykorzystania podczas zajęć w pracowni.
Autor | Witold Drogoń,Bożena Granecka-Wrzosek |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2020 |
Format | 20,5x28,5 |
Data wydania | 2022-03-02 |
Status | JEST |
Wydawca | 28284 |
Stron | 364 |
Wydanie | 5 |