- Kategorie
-
Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia
Symbol:
20.70
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 1 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-62993-12-3 |
EAN | 9788362993123 |
„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia" to kolejna - po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych" - książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.
Autor | Bogdan Kędzia,Elżbieta Hołderna-Kędzia |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2015 |
Format | 14,7x20,5 |
Data wydania | 2022-08-12 |
Status | JEST |
Wydawca | Borgis |
Stron | 92 |
Wydanie | 1 |