• Kategorie
  • Przysmaki kuchni myśliwskiej

Brak towaru
88.10
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-8172-694-8

Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.

Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.

W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.

Autor:
Henryk Dębski
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2020
Format:
21,6x29,1
Data wydania:
2021-01-25
Status:
JEST
Wydawca:
Dragon
Stron:
288
Wydanie:
1

Dane producenta

WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 Listopada 60-6
43-300 Bielsko-Biała (PL)
Poland

795 159 275
dragon@wydawnictwo-dragon.pl