• Kategorie
  • Ryżowar. Szybkie gotowanie

51.48
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 21 szt.
ISBN 978-83-7020-987-2

Przepisy i porady, dzięki którym pokochasz swój ryżowar

Niezależnie od tego, czy właśnie nabyłeś nowy ryżowar, czy już go posiadasz i chcesz znaleźć nowe sposoby na jego wykorzystanie, ta książka jest dla Ciebie. Zostały w niej zebrane najlepsze, uwielbiane przez fanów przepisów na potrawy z ryżowaru - wszystko po to, aby zapewnić Ci możliwość przygotowania i zjedzenia naprawdę wyśmienitych potraw.

Książka zawiera:

• Instrukcje gotowania różnych rodzajów ryżu: białego, brązowego, basmati, jaśminowego, arborio, krótkoziarnistego, długoziarnistego i innych

• Niesamowite przepisy na polentę czy kaszę kukurydzianą

• Rozgrzewające pilawy i risotto, takie jak pilaw z cytryną i basmati

• Przepisy na dania główne - od kurczaka na parze z ciepłym sosem mango po łososia na parze z imbirem

• Pyszne desery, takie jak pudding ryżowy Tres Leches

• Kolorowe zdjęcie do każdego przepisu

Ta książka to idealny prezent dla każdego - również dla Ciebie!

Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Rok wydania:
2025
Format:
17,8x17,8
Data wydania:
2025-11-05
Status:
Nowość
Wydawca:
ALMA-PRESS (C)
Stron:
128
Wydanie:
1