- Kategorie
-
Toksykologia żywności
Symbol:
17.28
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 21 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-87340-55-1 |
EAN | 9788387340551 |
Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw, na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
Autor:
Stefan Ball
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
1998
Format:
14,4x20,5
Data wydania:
2020-10-28
Status:
JEST
Wydawca:
Medyk
Stron:
144
Wydanie:
1