-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||
Dostępność | 5 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788377636152 |
EAN | 9788377636152 |
- Opis
- Spis treści
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.
- Format: 13.0x19.0cm
- Autor: Egon Binder
- Objętość: 120
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2022
- Wydawca: Multico
Wytwarzanie dymu:
wędzenie zimne, ciepłe i gorące;
środki wytwarzania dymu;
jak działa dym.
Piece i komory wędzarnicze:
małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb;
wędzarnie do samodzielnego wykonania;
szafy i komory wędzarnicze;
jak unikać błędów w czasie wędzenia.
Wędzenie mięsa i kiełbas:
ważne reguły peklowania;
wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny;
kiełbasa surowa, parzona i gotowana;
jaki dym do jakiej kiełbasy;
przepisy.
Wędzenie ryb:
patroszenie, czyszczenie, solenie;
metody wędzenia;
gatunki ryb polecane do wędzenia;
przechowywanie i zamrażanie;
przepisy.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże