• Kategorie
  • Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgimnazjalne część 1 165920

66.56
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 21 szt.
ISBN 978-32-02-15044-9

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).

W podręczniku omówiono m.in. wartości energetyczne pożywienia, wpływ procesów technologicznych na wartość produktów spożywczych, przechowywanie żywności. Ilustracje pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne - sprawdzić jej poziom.
Autor:
Dorota Czerwińska
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2019
Format:
17x24,5
Data wydania:
2019-09-16
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Stron:
232
Wydanie:
4

Dane producenta

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
Poland

801 220 555
wsip@wsip.com.pl,