• Atlas anatomii przeżuwaczy

22.00 -10% 19.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 13
Poczta Polska 14
Kurier DPD 15.5
Dostępność 50 szt.

W Atlasie anatomii przeżuwaczy przedstawiono najważniejsze zagadnienia z zakresu anatomii topograficznej bydła i kóz. Omówiono w nim kolejno: budowę anatomiczną głowy, szyi, kończyny piersiowej, klatki piersiowej, brzucha, kończyny miednicznej, części dalszych kończyn, miednicy oraz pochodnych powłoki wspólnej. Dodatkową wartością tej publikacji są umieszczone na początku każdego rozdziału informacje kliniczne, związane z omawianą okolicą anatomiczną, a także liczne zdjęcia radiologiczne głowy i kończyn. Zastosowane terminy polskie i łacińskie zostały ujednolicone zgodnie z Weterynaryjnym Mianownictwem Anatomicznym. Niniejsza książka jest przeznaczona dla studentów medycyny weterynaryjnej oraz praktykujących lekarzy weterynarii.

  • Autorzy: Ashdown Raymond R., Done Stanley H.
  • Format: 26.0x30.0cm
  • ISBN: 9788376092676
  • Objętość: 264
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2011
  • Tłumacze: Adamski Maciej, Chrószcz Aleksander, Dudek Agnieszka
  • Wydawca: Edra Urban & Partner