- Kategorie
-
Domowe wędzenie żywności wyd. 2024
Symbol:
26.68
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 6 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8151-374-6 |
EAN | 9788381513746 |
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Autor | Warren R. Anderson |
Oprawa | Miękka ze skrzydełkami |
Rok wydania | 2024 |
Format | 17x23,5 |
Data wydania | 2024-03-13 |
Status | Nowość |
Wydawca | Wydawnictwo RM |
Stron | 256 |
Wydanie | 8 |