• Kategorie
  • Emulgatory

39.00 -9% 35.58
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
39
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 21 szt.
ISBN 9788320426618

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

  • Autorzy: Stauffer Clyde E.
  • Format: 19.0x24.0cm
  • ISBN: 8320426618
  • Objętość: 182
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2001
  • Tłumacze: Emilia Barbara Cybulska
  • Wydawca: WNT