- Kategorie
-
Emulgatory


Symbol:
76302200100KS
39.00
-30%
27.30
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN | 9788320426618 |
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej
- Autorzy: Stauffer Clyde E.
- Format: 19.0x24.0cm
- ISBN: 8320426618
- Objętość: 182
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2001
- Tłumacze: Emilia Barbara Cybulska
- Wydawca: WNT