• Kategorie
  • Na dobry początek. Roślinne śniadania pełne smaku

61.30
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 50 szt.
ISBN 978-83-8367-859-7

Poranek to najważniejsza pora dnia, gdy wszystko jest nowe i pełne możliwości, dlatego należy go celebrować dobrym śniadaniem...

Radek Rak, Baśń o wężowym sercu albo wtóre słowo o Jakóbie Szeli

Nie trzeba iść do modnej śniadaniowni, żeby zjeść pankejki jak z Instagrama czy kanapkę, która wygląda jak z okładki magazynu kulinarnego. Wystarczy, że masz trochę czasu i chęci. Resztę ci pokażę.

W mojej książce znajdziesz przepisy na śniadania odpowiednie zarówno na leniwe poranki z kawą i ulubioną playlistą, jak i na te, gdy trzeba działać sprawnie i szybko. Owsianki, kanapki z pastami, koktajle, omlety, tofucznice - to pełne smaku śniadania, które naładują cię energią i pozytywnym nastawieniem na cały dzień. Odkryję przed tobą nowe smaki, niecodzienne połączenia i zupełnie nowe zastosowania składników, które znasz od dawna.

Zapraszam cię do mojej roślinnej kuchni - rozgość się w niej i baw się dobrze podczas gotowania, smakowania i karmienia najbliższych.

Magdalena Jutrzenka - lekarka, mama, aktywistka, influencerka i blogerka. Na Instagramie znana jako @lekarkanaroslinach, pisząca o zdrowiu, medycynie stylu życia i wychowaniu synka z SMA. Od kilkunastu lat prowadzi kulinarnego bloga Hello Morning i profil @hello_morning_stories, na których promuje kuchnię roślinną.

Autor:
Magdalena Jutrzenka
Oprawa:
twarda
Rok wydania:
2025
Format:
17,7x24,2
Data wydania:
2025-08-13
Status:
Nowość
Wydawca:
Znak Horyzont
Stron:
336
Wydanie:
1