- Kategorie
-
Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka


Symbol:
95522501790KS
31.00
-10%
27.90
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
EAN | 9788323537854 |
Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i żywnościowego. Autorzy poruszają kwestie: systemu urzędowej kontroli żywności w świetle wymogów prawa Unii Europejskiej, nadzoru nad bezpieczeństwem żywności i wzajemnych relacji pomiędzy inspekcjami realizującymi ten nadzór w Polsce, zarządzania publicznego w obszarze urzędowej kontroli żywności.
- ISBN: 9788323537854
- Objętość: 214
- Oprawa: Miękka
- Redakcja: Korzycka Małgorzata, Wojciechowski Paweł
- Rok wydania: 2019
- Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego