- Kategorie
-
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja t. 10. Podręcznik do nauki zawodu kelner
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 0 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302150401 |
EAN | 9788302150401 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Podręcznik obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad ich kalkulacji i rozliczania, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.
Autor | Renata Szajna,Danuta Ławniczak |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2015 |
Format | 17x24,2 |
Data wydania | 2022-03-02 |
Status | JEST |
Wydawca | 28284 |
Stron | 368 |
Wydanie | 1 |