-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
-
Koszyk jest pusty
-
x
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Żywienie i dietetyka psów i kotów Przewodnik dla lekarza weterynarii
| Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
| Cena przesyłki |
13.5
|
||||||
| Dostępność |
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 9788366548800 |
- Opis
Książka, która trafia w Państwa ręce, to niezwykle praktyczny przewodnik omawiający najważniejsze zasady żywienia psów i kotów, a także zawierający wskazówki dotyczące postępowania dietetycznego w chorobach, w których właściwa dieta odgrywa kluczową rolę terapeutyczną. Została napisana przez praktyka, dla praktyków i uwzględnia aktualny stan wiedzy dotyczącej żywienia i dietetyki psów i kotów. Co jest także istotne, wskazuje na te elementy zachowania psów i kotów, które mają ogromny wpływ na pobieranie przez zwierzę pokarmu i kształtowanie się nawyków żywieniowych. Bez tego trudno niekiedy zrozumieć, że problemy w pobieraniu pokarmu wynikają z zaburzeń behawioralnych, a nie stricte dietetycznych. Gdybym miał jednym słowem scharakteryzować tę książkę - określiłbym ją mianem „zdroworozsądkowa", ponieważ zawarte w niej wskazówki uwzględniają praktyczne możliwości właścicieli prowadzenia dietoterapii i oparte są na wieloletnim doświadczeniu klinicznym Autorki. Widać to chociażby w części zawierającej przykładowe receptury karm domowych, które można przygotować samodzielnie z powszechnie dostępnych produktów spożywczych. Jest to więc doskonały punkt wyjścia do rozpoczęcia przygody z żywieniem i dietetyką zwierząt w praktyce weterynaryjnej, która może, tak jak było to w przypadku Autorki, pozostać na całe życie zawodowe. Redaktor naukowy wydania polskiego
- Autorzy: Guidi D.
- Format: 16.5x24.0cm
- ISBN: 9788366548800
- Objętość: 159
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2021
- Wydawca: Edra Urban & Partner
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
62.10
71.91
123.07
61.09
150.41
125.10
54.40
54.40
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
58.00
46.75
46.75
46.75
19.00
25.00
39.00
10.00
25.00
40.00
40.00
21.80