• Kategorie
  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznyc

75.14
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 21 szt.
ISBN 9788302228773

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Autor:
Joanna Duda,Sebastian Krzywda
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2025
Format:
17x24,2
Data wydania:
2025-08-25
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Stron:
360
Wydanie:
1

Dane producenta

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
Poland

801 220 555
wsip@wsip.com.pl,