• Kategorie
  • Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

72.37
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Poczta Polska 19
Kurier DHL 19
Dostępność 6 szt.
ISBN 9788302135934

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do planowania produkcji, kontrolowania jej procesów i oceny jakości potraw, a także do opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz sporządzania receptur gastronomicznych.
Autor Anna Kmiołek
Oprawa miękka
Rok wydania 2022
Format 17x24,5
Data wydania 2022-10-21
Status JEST
Wydawca 28284
Stron 152
Wydanie 5