- Kategorie
-
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Symbol:
72.37
Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | 6 szt. |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302135934 |
EAN | 9788302135934 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do planowania produkcji, kontrolowania jej procesów i oceny jakości potraw, a także do opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz sporządzania receptur gastronomicznych.
Autor | Anna Kmiołek |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2022 |
Format | 17x24,5 |
Data wydania | 2022-10-21 |
Status | JEST |
Wydawca | 28284 |
Stron | 152 |
Wydanie | 5 |