• Kategorie
  • Przygotowanie i wydawanie dań Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych SPP.

75.14
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 6 szt.
ISBN 9788302228728

Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02.
Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. SPP. Część 1

Autor:
Marzanna Zienkiewicz
Oprawa:
miękka
Rok wydania:
2025
Format:
17x24
Data wydania:
2025-07-22
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Stron:
232
Wydanie:
1

Dane producenta

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Al. Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
Poland

801 220 555
wsip@wsip.com.pl,