• Kategorie
  • Tylko tofu

Brak towaru
25.11
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-5 dni roboczych
Cena przesyłki 13.5
Paczkomaty InPost 13.5
InPost Kurier 17
Kurier DHL 19.7
Dostępność 0 szt.
ISBN 978-83-280-7676-1

W tej książce znajduje się aż 65 smakowitych przepisów, dzięki którym dowiesz się, co zrobić z najpopularniejszym wegańskim produktem - bogatym w żelazo, lekkostrawnym i łatwym w przygotowaniu.

Coraz większa dostępność tofu w sklepach sprawia, że przestało być ono traktowane w kuchni jako wymyślny dodatek, a na stałe zagościło w naszych jadłospisach jako fantastyczny zamiennik mięsa.

Autor:
Amelia Wasiliev
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Rok wydania:
2020
Format:
14,5x20,5
Data wydania:
2020-03-09
Status:
JEST
Wydawca:
Buchmann
Stron:
160
Wydanie:
1