- Kategorie
-
Chleb
Nowość


Symbol:
25726401262KS
69.99
-24%
52.99
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788328096042 |
EAN | 9788328096042 |
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
- Autorzy: Hamelman Jeffrey
- Format: 17.0x23.2cm
- ISBN: 9788328096042
- Objętość: 480
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2022
- Wydawca: Buchmann