• Biotechnologia żywności

69.00 -3% 66.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-4 dni robocze
Cena dostawy 7.5
Paczka w Ruchu 7.5
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 14
Kurier DPD 15.5
Dostępność Średnia dostępność

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności. Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

  • Autorzy: Włodzimierz Bednarski, Arnold
  • Format: 16.0x23.0cm
  • ISBN: 9788301193621
  • Objętość: 498
  • Oprawa: Miękka
  • Redakcja: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
  • Rok wydania: 2017
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN