• Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

79.00 -3% 76.71
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-4 dni robocze
Cena przesyłki 7.5
Paczka w Ruchu 7.5
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 14
Kurier DPD 15.5
Dostępność Duża dostępność

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.

  • Autorzy: Ludwicki Marek, Ludwicki Michał
  • Format: 16.5x23.5cm
  • ISBN: 9788301182090
  • Objętość: 418
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2015
  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN