- Kategorie
-
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności


Symbol:
74178000100KS
79.00
-11%
70.37
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788301182090 |
EAN | 9788301182090 |
W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.
- Autorzy: Ludwicki Marek, Ludwicki Michał
- Format: 16.5x23.5cm
- ISBN: 9788301182090
- Objętość: 418
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2015
- Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN