-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Rolnictwo
- Warzywnictwo
- Sadownictwo
- Programy Ochrony Roślin
- Zeszyty uprawowe
- Ogrodnictwo
- Prawo rolne i agrobiznes
- Podręczniki Nauki Rolnicze
- Przemysł/Przetwórstwo
- Architektura krajobrazu
- Weterynaria
- Konie
- Pszczelarstwo
- Rośliny i zwierzęta
- Dla dzieci Przyrodnicze
- Leśnictwo
- Myślistwo. Rybołówstwo
- Albumy
- Biografia
- Biznes, ekonomia, marketing
- Historia
- Języki obce
- Kartografia i przewodniki
- Książki dla młodzieży
- Kuchnia, diety
- Literatura
- Logopedia, pedagogika, dydaktyka
- Nauka i technika
- Nauki humanistyczne
-
Podręczniki szkolne
- Poradniki
- Słowniki i encyklopedia
- Sztuka
- Kategorie
-
Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw
38.00
| Wysyłka w ciągu | 2-5 dni roboczych | ||||||
| Cena przesyłki |
13.5
|
||||||
| Dostępność |
|
| Kod kreskowy | |
| ISBN | 8387866431 |
| EAN | 8387866431 |
- Opis
- Spis treści
Każdy temat ćwiczeniowy składa się z dwóch części: wprowadzającej i opisowej. W części wprowadzającej podano: zagadnienia ogólne związane z tematem ćwiczenia, wymagania dotyczące surowca lub półproduktu, poszczególne fazy procesu technologicznego i charakterystyczne wielkości określające przerób, właściwości produktu, obliczenia receptur i wydajności, wymagania dotyczące produktu gotowego i jego ewentualne wady i przyczyny je wywołujące.
W części opisowej podano: zadania do wykonania, cel ćwiczenia, wskazówki dotyczące sposobu wykonania ćwiczenia i przeprowadzenia potrzebnych obliczeń.
W zakończeniu każdego tematu podano bibliografię, dotyczącą danego ćwiczenia i pogłębiającą przerabiane zagadnienia ćwiczeniowe.
- Autorzy: Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński
- Format: 16.5x23.5
- Ilość stron: 91
- Rok wydania: 2001
- Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
- Trwałość barwy owoców i warzyw
- Technologia produkcji kompotów
- Technologia soków i napojów owocowych
- Technologia soków warzywnych
- Technologia win owocowych
- Technologia koncentratów z pulp i przecierów
- Technologia mrożonek warzywnych
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
49.99
-21%
39.65
39.65
49.95
-25%
37.30
37.30
39.99
-21%
31.71
31.71
25.00
-8%
23.00
23.00
31.40
55.00
-15%
46.75
46.75
55.00
-15%
46.75
46.75
70.00
-4%
67.00
67.00
65.00
-19%
52.65
52.65
- Polecamy
- Nowości
- Bestsellery
- Wyprzedaże
65.00
-11%
58.00
58.00
38.51
34.93
55.00
-15%
46.75
46.75
30.00
30.00
30.00
49.00
57.00
48.00
55.00
-15%
46.75
46.75
55.00
-15%
46.75
46.75
44.00
-57%
19.00
19.00
50.00
-50%
25.00
25.00
50.00
-22%
39.00
39.00
20.00
-50%
10.00
10.00
50.00
-50%
25.00
25.00
50.00
-20%
40.00
40.00
50.00
-20%
40.00
40.00
29.00
-25%
21.80
21.80