• Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych. Przewodnik do ćwiczeń

35.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
InPost Kurier 14
Kurier DPD 17.5
Poczta Polska 19
Dostępność 10 szt.
ISBN 9788371606045

Towaroznawstwo produktów spożywczych zajmuje się badaniem jakości żywności. Bada te cechy i właściwości produktów spożywczych, które decydują bezpośrednio lub pośrednio o przydatności poszczególnych towarów w żywieniu człowieka, a także o ich przydatności wcześniej w przetwórstwie i dystrybucji.

Przedmiotem skryptu jest ocena jakości wybranych grup produktów spożywczych, które bądź nie były szerzej opisane w innych opracowaniach na temat oceny towaroznawczej produktów spożywczych, bądź są przeprowadzane w ramach przedmiotów obejmujących przetwórstwo żywności.

 

  • Autorzy: Ewa Flaczyk, Józef Korczak (red.)
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Objętość: 242
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2010
  • Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu