- Kategorie
-
Króliki Towarowa produkcja mięsna


49.00
-10%
44.00
Wysyłka w ciągu | 3-5 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność |
|
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788309018216 |
EAN | 9788309018216 |
Omówione zagadnienia: założenia organizacyjno-techniczne fermy, urządzanie fermy, podstawy pracy hodowlanej i charakterystyka materiału zwierzęcego, rozród królików, żywienie, profilaktyka i ochrona zdrowia, zasady uboju królików i przerobu mięsa króliczego.
- Autorzy: Barabasz Bogusław, Bieniek Józef
- Format: 14.5x20.5cm
- ISBN: 9788309018216
- Objętość: 132
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2004
- Rok wydania: 2003
- Wydawca: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne